Nu sover valparna gott efter en intensiv dag. De vaknade vid 7.30 så de är duktiga att sova på morgonen, sen började morgonrutinen med utsläpp för att göra ifrån sig. Sedan rengöring av valprummet medans de röjer i köket och hallen helst skulle de vara inne i rummet medans man röjer och torkar golvet. Men det blir lite för tungt att ha fem valpar hängandes i moppen. Vid nio tiden dök barnbarnen upp för att vara här hos oss idag och mamma och pappa jobbade. De tycker valparna är väldigt roligt och Kasper och Elliot är så duktiga med valparna. Lyckligast var nog Iris att hennes älskade Kasper var här låg bredvid honom i soffan och njöt. Andy har gjort illa sig i benet och är rejält halt på ena frambenet och han tyckte det var mysigt när Elliot satt och klappade lite på honom. När de busat och lekt somnade de gott.

Sen kom Helen och Per-Åke och hälsade på för lite valpgos och fika. När de gått kom Monika och Timo för att hälsa på Ninja och valparna en stund. Vi passade då på att gå till skogen igen lika uppskattat idag som igår. Det är så härligt att se deras glädje, nyfikenhet och lekfullhet när de röjer runt.
När vi fikade somnade valparna gott och sov även när vi burit in dom. När de vaknade var det dags för mat och lite bus igen men nu sover de gott igen och lugnet har lagt sig.

Så ha en bra fortsättning på valborgsmässoafton.